Facebook promite schimbări – o singură interfață de promovare

La jumătatea lunii septembrie, oficialii Facebook au lansat vestea: Ads Manager și Power Editor se vor uni și vor deveni o singură unealtă de promovare.

via GIPHY

Această veste a adus momente de „panică” atât pentru cei care erau familiarizați cu Ads Managerul, cât și pentru cei care foloseau în mod normal Power Editor.

După cum poate știi deja, Facebook ne oferă posibilitatea de a crea conținut pe care să îl promovăm plătit. Ads Manager este una dintre posibilități – și opțiunea cel mai des folosită – , iar cea de-a doua variantă este Power Editor – puțin mai avansat și permisiv decât Ads Manager.

În ultima perioadă, schimbările aduse celor două interfețe de promovare cumva anunțau acest pas major. De ce spun asta? Pentru că interfața celor două a început să semene foarte mult. Iar acest aspect poate fi confirmat de cei care foloseau cele două unelte de promovare, în urmă cu cel puțin un an și jumătate, când erau foarte diferite.

După aflarea acestei vești, întrebarea cel mai des întâlnită se referea la plusurile pe care le avea Power Editor și dacă acestea vor fi păstrate în continuare sau se va renunța definitiv la ideea de Power Editor.

Grijile au fost rapid înlăturate, deoarece oficialii Facebook au anunțat că funcțiile disponibile în Power Editor nu se vor pierde, ci vor rămâne în momentul în care cele două tool-uri de promovare se vor uni. Așadar, printre altele, nu va dispărea nici posibilitatea de a salva ca schiță o campanie, înainte de finalizarea acesteia.

via GIPHY

În concluzie, vom avea la dispoziție un instrument cu funcțiile disponibile până acum în Power Editor și, foarte posibil, cu interfața Ads Manager. În felul acesta, nimeni nu va avea nimic de pierdut și schimbarea nu le va da mari bătăi de cap persoanelor care nu sunt obișnuite cu opțiunile disponibile în Power Editor. În momentul de față se lucrează la această schimbare majoră și există deja conturi care se bucură de acest update și persoane care îl folosesc cu succes. Aștept cu nerăbdare să încerc noua unealtă îmbunătățită.

Distribuie acest articol pe retelele tale preferate de Social Media

Despre Autor

Mihaela Ursu
Mihaela Ursu

PR & Social Media Executive la Kiwi. Ador cafeaua și nu reușesc să pornesc „motoarele” fără „licoarea magică”. Îmi place să descopăr și să învăț cât mai multe lucruri noi, mai ales dacă au legătură cu marketingul și social media. Așa că, te voi ține la curent cu tot ce „mișcă” și ce mi se pare interesant.

Localizare
Site Map

Contacteaza-ne


Academician Petre P. Negulescu Nr.12 Timisoara