Află cum faci o lansare de succes în online la Gomag Virtual Summit 2018 [LIVE]

N-a trecut foarte mult timp de la #TabăraLuiKiwi și anunțăm iar un mega eveniment, de data asta organizat de echipa Gomag, colegii noștri într-ale comerțului online din Baia Mare.

Probabil ai auzit de Gomag. Sau ai văzut răspunsurile și sfaturile lui Cosmin Dărăban în comunitatea Kiwi Marketer. Indifierent pe unde te învârți online, dacă ai o cât de mică legătură cu eCommerce-ul, mai devreme sau mai târziu apare și brandul lor.

Ei bine, Gomag este o platformă de eCommerce de tip SaaS, de închiriat contra unui abonament (cel mai mic fiind echivalentul unei cafele pe zi, no joke).

Pe lângă funcționalitățile elementare pe care le ai gratuit (cum ar fi integrările cu SmartBill, procesatori de plăți, curieri, aplicații de marketing etc.), platforma are extra funcționalități. Chiar de curând au anunțat GoBots, primul bot integrat într-o platformă eCommerce… vreodată.

Dar echipa Gomag nu este cunoscută doar pentru platformă. Ci și pentru tonele de resurse pe care le pune gratuit pe tavă, în fața oricărui este interesat să învețe cum să vândă online.

De data aceasta ne alăturăm și noi misiunii lor, într-un eveniment mișto, 100% online.

În 25-26-27 septembrie are loc Gomag Virtual Summit 2018, cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din România.

În 3 zile de informații și experiență la foc automat, peste 35 de speakeri din toată țara – lideri și specialiști în eCommerce și digital marketing, sunt pregătiți să îți ofere acces la cunoștințele lor, complet gratuit.

Evident că vom fi acolo (metaforic vorbind, vom fi în spatele ecranelor cu ochii pe prezentări) și nu doar ca participanți.

Doru Pelivan, colegul nostru, va susține o sesiune LIVE despre ceva ce noi ne pricepem să facem al naibii de bine: lansări. Vrei să discuți live cu Doru și Cosmin Dărăban, să pui întrebări și să afli propria ta formulă pentru o lansare profitabilă?

Înscrie-te gratuit la sesiunea live Cum faci o lansare de succes în online și fii sigur că agenda ta e liberă pe 25 septembrie, de la ora 10:00!

Ok, ok, dar prezentarea lui Doru nu e singura la care poți afla strategii și tehnici fiabile pentru a avea succes pe piața din România.

Așa că îți vom oferi câteva motive pentru care să te înscrii la Gomag Virtual Summit 2018 și să parcurgi toate sesiunile.

 1. Zeci de ore de conținut video în valoare de câteva mii de euro – gratuit

Gomag Summit se întâmplă online… așa că poți să participi la eveniment direct din pijama, dacă vrei.

Imaginează-ți: marți dimineața te trezești, te bâțâi prin bucătărie fredonând piesa aceea care nu îți mai iese din cap în timp ce îți faci cafeaua, și apoi sari direct în pat cu laptopul sau telefonul. Și ești gata să participi confortabil la cel mai mare eveniment online pentru eCommerce din țară.

Sună bine, nu-i așa?

Dar stai să îți spunem ce vei afla la Gomag Virtual Summit 2018:

25 septembrie – Ziua 1

Prima zi de summit reunește specialiști care discută tot ce trebuie să știe un proprietar de afacere mică sau afacere la început de drum. Subiectele încep de la logistică, marketing, lansări de succes, răspunsuri legate de SEO, Instagram, reclame PPC și continuă până la formule testate pentru scăderea costurilor și creșterea profitului.

26 septembrie – Ziua 2

Cea de-a doua zi de summit este dedicată afacerilor medii și include video-uri despre chatboți, branding, sales funnel, HR, fidelizarea clienților, influencer marketing și strategii de marketing specifice pentru aceste business-uri.

27 septembrie – Ziua 3

Cea de-a treia și ultima zi de Gomag Summit este pentru afacerile cu volume mari (sau pentru cele care vor sa crească) și se va vorbi despre multichannel, extinderea business-ului la nivel internațional, automatizare, framework-uri pentru optimizarea ratei de conversie, vânzări pe marketplace etc.

Echipa Gomag a reunit specialiști versați pe o mulțime de subiecte legate de vânzările online așa că, indiferent că ai deja o afacere online, vrei să îți faci un magazin online, ai un blog, lucrezi pentru o afacere sau în marketing, sigur găsești ceva care să te ajute să te dezvolți.

 1. Peste 35 de speakeri aleși pe sprânceană

Vezi tu, cursurile, articolele, ghidurile – toate sunt un mod excepțional de a învăța.

Însă nu se compară nimic cu faptul că interacționezi cu cineva care face marketing sau vinde online de mult timp și cunoaște pulsul pieței din România, 24/7.

Gomag Virtual Summit îți oferă oportunitatea să asculți peste 35 de astfel de oameni, cu experiență intr-o mulțime de domenii: de la SEO, Facebook și Google Ads, CRO și până la antreprenoriat, strategie, branding, influencer marketing, vânzări pe marketplace și așa mai departe.

Printre speakerii prezenți la această ediție se numără Doru Pelivan (Kiwi Agency), Mircea Căpățînă (SmartBill), Răzvan Gavrilaș (cognitiveSEO), Marius Costin (PayU), Bogdan Colceriu (Frisbo), Alexandru Dona (Times New Roman), Raluca Radu (ANSWEAR), Mihaela Mureșan (Brand Essence), Claudiu Vrînceanu (EuroIMM.ro), Florinel Chiș (ARMO), George Iordache (eMAG Marketplace) și mulți alții.

Mai mult, ai…

 1. 9 sesiuni live de neratat unde poți interacționa cu speakerii

Video-urile înregistrate sunt una, dar ai și posibilitatea să pui întrebări direct speakerilor, specifice pentru ceea ce ai tu nevoie. Nu fii timid, înscrie-te la live-uri și fii acolo să faci ceva mai bun pentru tine și afacerea ta.

25 septembrie

 • Ora 10:00: Doru Pelivan – Cum faci o lansare de succes în online
 • Ora 14:00: Rareș Bănescu – Crește-ți vânzările online cu până la 100%
 • Ora 16:00: Gabriel Curcudel (Krumel) – SEO – Răspunsuri la întrebările tale

26 septembrie

 • Ora 10:00: Cristian China Birta – Cum concurezi cu firmele mari cu ajutorul bloggerilor
 • Ora 14:00: Sorin Faur – Atragerea și Recrutarea Talentelor pe o piață în deficit
 • Ora 16:00: Florin Grozea – Influencer marketing pentru eCommerce în Romania

27 septembrie

 • Ora 10:00: Vadim Cușnir – Social media în culise – secrete pentru magazinele online
 • Ora 14:00: George Iordache – Cum să îți extinzi afacerea pe eMag Marketplace
 • Ora 16:00: Toma Grozăvescu – Growth Hacking – cum să crești vânzările oricărei afaceri

Înscrie-te gratuit la oricare dintre cele 9 live-uri si vei primi acces la absolut toate. Fii atent la mail, marți dimineața la ora 9:00, echipa Gomag îți va trimite un mesaj cu tot ce trebuie să știi pentru a primi acces la sesiuni.

Ce zici, vii și tu la Gomag Virtual Summit 2018? Înscrie-te gratuit pentru un maraton de 3 zile în care înveți cum să îți scalezi vânzările și propria afacere!

Distribuie acest articol pe retelele tale preferate de Social Media

Despre Autor

kiwiadmin
kiwiadmin

Localizare
Site Map

Contacteaza-ne


Academician Petre P. Negulescu Nr.12 Timisoara